Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Kintobe Taske – MILES Olive Leaf

699,00kr.

by Kintobe

Ikke på lager

Super praktisk, let og dejlig taske til alt fra hverdagsbrug til rejser og ferie

 

Kintobe Taske – MILES Olive Leaf. Så er der kommet nye farver på den populære Miles taske, der er en super praktisk og vidunderlig taske til enhver udflugt eller diverse gøremål. Farven er Olive Leaf, en smuk, afdæmpet olivenblads-farve. Vil du have mere knald på, er Kintobe også klar med en model i misty violet. Som altid er Miles tasken fremstillet 100% i genanvendte materialer (plast og affald fra havene), den er helt og aldeles vandtæt og med sine 5 lommer gør designet det nemt at organisere alt det, du skal have med. Tasken er en letvægtstaske, der åbner godt op – noget vi hos Langsamt altid er glade over. Skulle du blive tørstig på din tur, er det ikke noget problem, for tasken rummer snildt en flaske vand, så du altid har noget at styrke dig på 🙂 Tasken er designet, så den kan bruges af alle.

 

Kintobe Taske – MILES Olive Leaf:

 

Farve: Olive Leaf

UNISEX design

Mål: 26 x 19 x 9 cm

Rummer 4,4 liter

Taske med 3 indre lommer og 2 ydre

Justerbar rem

Fremstillet i 100% MIPAN® RegenTM recycled nylon

Medfølgende dele i 100% recycled polyester: for, strop, lynlås-stropper, labels, kantbånd og tråd

Vandafvisende coating

Varmeforseglede vandtætte lynlåse

Designet i DK, fremstillet i Vietnam

 

Vil du have en praktisk letvægtstaske, du kan bære på skrå og over skulderen, så er Miles fra Kintobe en genial taske. Ikke mindst fordi den er lidt større end så mange andre mindre tasker til hverdagslivet og du dermed kan have lidt mere med. Og med de 3 lommer indvendig og de 2 foran på tasken er du godt dækket ind i forhold til også at kunne holde styr på dine ting. Remmen kan naturligvis justeres i længden, så du kan få den lige som du vil have den. Som alle tasker hos Kintobe er også Miles fremstillet i 100% genbrugsmateriale. Du er dermed med til at spare naturen på yderligere rovdrift på dens ressourcer, selvom det er minimalt…

 

På en større mission med Kintobe taskerne i genanvendte materialer

 

Kintobe er trods navnet et taskemærke med adresse i Danmark og to danskere bag. De holder dog af at komme ud ad døren og også over grænserne og oplever en polariseret verden, de ville ønske, de kunne bringe tættere på hinanden. Tasker er måske ikke det mest oplagte valg til det, men det var det, de to grundlæggere, Anne og Michael, besluttede sig for at bringe til verden. På en bedre måde for verden ved udelukkende at bruge genanvendte materialer og affald og på en bedre måde for menneskeheden med deres budskab om at Carry Kindness. Drage ud i verden med en god taske til sine ting og møde andre mennesker med åbenhed og venlighed. Vil du med på turen? Så tag en Kintobe taske over skulderen og tag på eventyr 🙂 Kintobe hylder mangfoldighed og derfor designes deres tasker, så de kan bruges af alle.

 

Se både små og store tasker her fra Kintobe

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger