Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmoeller Collective Oline Shirt lilac lyocell

800,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Glæd dig til forår og varme sommerdage i denne skønne oversize skjorte med fint ærme fra Klitmøller Colletive

 

Klitmoeller Collective Oline Shirt lilac lyocell. Her er bare en fin og sommerlig skjorte med 3/4 lange ærmer og den fineste farve, som Klitmøller kalder Lilac. Lys syren, der matcher sommeren på det bedste. En løs, lys og let kvalitet, der bare falder fint og er vidunderlig at have på. Den løse og lidt lange skjorte er nemlig i 100% lyocell. Faktisk har den så god en længde, at du næsten kan bruge den som minikjole, feks med shorts eller cykelshorts under, når det er rigtigt sommervejr. Det løse snit giver luft og flot fald og skjorten er feminin med sine rundede kanter og det fine ærme.

 

Klitmoeller Collective Oline Shirt lilac lyocell:

 

Oversize, løs skjorte – størrelsessvarende, men naturligvis mere fleksibel. Gå en størrelse ned, hvis du ikke vil have den helt så løs

Farve: Lilac

Drop-down skuldre

Skjorteflip

Lang model med rundede kanter

Fin rynket samling midt på ryggen, der giver flow og plads

3/4 langt ærme

100% lyocell

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal

Vask: 30º

 

Dejligste skjorte produceret i Portugal fra Klitmøller, der har en stor kærlighed til naturen og naturlige materialer som lyocell

 

Klitmøller Collective kommer som du nok kan regne ud fra surfparadiset i nordjylland med navnet Klitmøller. Det er et dansk mærke med stærke holdninger til produktionen af tøj. De er selv omgivet af natur og derfor er det måske naturligt, at de vil gøre alt for at passe ekstra godt på den. Og derfor finder du økologisk tøj og tøj i materialer som lyocell og hør hos Klitmøller. De er også vilde med uld, det er ingen hemmelighed – det er vi også, så derfor finder du også noget af deres uldtøj hos Langsamt. Selvfølgelig i mulesing fri og ansvarlig uld.

 

Denne skjorte i løst og dejligt snit er fra Klitmøller Collectives Dame-kollektion. Klitmøller Collection designer også tøj til herre, men du finder kun deres tøj til kvinder hos Langsamt – og her en skjorte, der er særdeles god til den lyse og lidt varmere del af året. Nyd den!

 

Find vores udvalg af tøj til kvinder her fra Klitmøller Collective

Materialer: Lyocell

Lyocell

Lyocell er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At Lyocell er regenereret betyder at naturmaterialet træ brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.