Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Kowtow Low Back Dress – økologisk sommerkjole

495,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSMLXL

En sort sommerkjole så dejlig som ingen anden i maxi-længde, fair trade & økologisk bomuld fra Kowtow

 

Kowtow Low Back Dress – økologisk sommerkjole – en fantastisk kjole, for dig, der er vild med sorte maxikjoler af smukkeste slags. En fair trade og økologisk kjole, der smyger sig om kroppen, selvom underdelen er løs og der er dejlig stræk i stoffet. Ikke noget, der strammer og dejlig fleksibel. Kjolen har en smuk høj udskæring og skulderstropper, der går langt ned på ryggen og giver den smukkeste bare ryg.

 

Kowtow Low Back Dress – økologisk sommerkjole:

 

Maxikjole med lav ryg og stropper

Farve: Sort

100% økologisk bomuld i jersey-kvalitet

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º

STØRRELSESGUIDE: Kowtow er normalt ret stort i det – denne kjole er også lidt stor, men ikke meget også selvom den er i ribbet jersey er den skåret, så du max skal gå en størrelse ned hvis overhovedet.

 

Find flotte silhuetter og kjoler, der kan bruges til hverdag, ferie, sommer og fest fra Kowtow

 

En smuk sort lang kjole fra Kowtow, der er en af den slags kjoler, der er nem at hoppe i og føle sig godt tilpas i uanset om det er en hverdag, en feriedag eller du er på vej til fest. Selvfølgelig gerne en sommerdag – og hvis solen ikke står højt på himlen, kan du tage en t-shirt under. En vest eller cardigan over. Kvaliteten er en forholdsvis tung økologisk bomuldsjersey rib, der holder facon og falder flot, den er nemlig ikke det mindste slasket. Ingen lommer, men det er fordi syningerne ikke sidder i siden, men ned på ryggen fra de to stropper.

 

Skulle du ikke kende fantastiske Kowtow fra New Zealand, så kan du glæde dig til at stifte bekendtskab med dem. Det er i hvert fald et mærke, der står os utroligt nær hos Langsamt, både for deres flotte silhuetter og designs og for deres tilgang til tøj & mode: Fair, ordentlig og i økologisk bomuld. Kowtow er fairtrade certificeret og har også B-Corp certificeringen, så du kan bare læne dig tilbage og nyde deres skønne tøj, ikke mindst denne lange flotte sorte sommerkjole.

 

Kowtow er ellers også kendt for deres flotte farver og print – find hele vores udvalg her fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.