Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

La Femme Rousse Magda Shirt sort

1.794,00kr.

by La Femme Rousse

Vælg størrelse: XSSML

En usædvanlig smuk og blød skjorte i bomuldssatin med håndtegnet broderi fra La Femme Rousse

 

La Femme Rousse Magda Shirt sort. La Femme Rousse! Ja, smag lige på navnet, for det har fylde i sig selv. Og det har deres eksklusive designs også, der alle laves af deadstock-tekstiler i små oplæg. Det giver originale designs, man ikke ser på hvert et gadehjørne. Og da der i særdeleshed er kælet og kræset om detaljer, kvalitet og finesser, så får du noget ganske særligt fra det danske mærke med den rødhårede kvinde bag. I hvert fald bag navnet 😉 På skjorten Magda i den lækreste, bløde bomuldssatin får du eksempelvis håndtegnede broderier, som designeren har tegnet. De er broderet på og det er med til at give skjorten sin pris.

En usædvanlig smuk skjorte med raglanærmer og smukkeste kinaflip. Løs og inkluderende i designet og altid cool og elegant, uanset hvad moden ellers dikterer ude i den hurtige verden. Her en ø af nydelse og langsommelighed.

 

La Femme Rousse Magda Shirt sort:

 

Skjorte med løs pasform (og lidt stor i størrelsen)

Kinaflip

Gennemknappet

Raglanærmer

Flot rundede kanter

Længere bagtil

Manchet i de lange ærmer

100% bomuldssatin – deadstock

La Femme Rousse’s eget håndtegnede broderi

Designet i Danmark, fremstillet i Portugal

Vask: 30°

 

Find originalitet i hvert et stykke tøj hos La Femme Rousse

 

Faktisk er al La Femme Rousse tøj fremstillet i deadstock-tekstiler. Dvs rester fra andres produktion. Og så kunne man jo tro, at man på det nærmeste gik rundt med andre brands på sig, men det er ikke tilfældet. For hos La Femme Rousse får du enestående og originalt tøj, bla fordi de selv tilsætter bla broderi eller print til deres egne smukke designs. Du finder dermed kun en skjorte som denne i få styk og det håndtegnede broderi finder du med garanti ikke andre steder, for det har La Femme Rousse’s designer tegnet i hånden. Eksklusivt og lækkert tøj, der sidder som en drøm og holder i årevis, fordi kvaliteten er i orden. For hos La Femme Rousse går de ind for meget mindre tøj, men til gengæld noget, der holder og som du kan føle dig godt tilpas i dag efter dag og år efter år.

 

Se vores udvalg her af flere lækkerier fra danske La Femme Rousse

Materialer: Bomuld, Deadstock

Bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale fra bomuldsplanten. Bomuld føles blødt på huden og er meget fleksibel og slidstærkt og er derfor velegnet som hverdagstøj. Jo længere bomuldsfibrene er, desto stærkere og blødere er bomulden. Bomuld med lange fibre er blandt andet ægyptisk bomuld og pima bomuld.

Deadstock

Deadstock er ubrugt stof der ligger på lager, da det af forskellige årsager, på et tidspunkt er blevet produceret mere end der var brug for.  Stoffet kan være af forskellige kvaliteter, men med den fælles historie, at det er kasseret, og dermed ligger som en uudnyttet materiale ressource. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.