Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Mads Nørgaard x CC Penida vendbar badedragt

1.249,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Kalder alle strandløvinder: Den lækreste vendbare badedragt fra eksklusivt & limited samarbejde mellem Mads Nørgaard & Copenhagen Cartel

 

Mads Nørgaard x CC Penida vendbar badedragt til masser af strandlykke og boltren i vandet. En eksklusiv og limited edition af en badedragt med de ikoniske Mads Nørgaard striber og den holdbare og fantastiske kvalitet, der kendetegner badetøjet fra Copenhagen Cartel (CC). Holder du af at bade, får du her en badedragt, mange sikkert vil kigge langt efter, når du har striberne udad – men du kan også gøre den mere neutral med den ensfarvede sorte. 2-i-1 badedragt med fantastisk støtte og hold, da den har dobbelt lag. Kan bruges i alle former for vand, både salt og fersk og det med klor.

 

Mads Nørgaard x CC Penida vendbar badedragt:

 

Limited ikoniske Mads Nørgaard striber i samarbejde med Copenhagen Cartel

2-1 funktion: Vendbar badedragt med stribet print og ensfarvet sort

Model: Penida

Smalle justerbare stropper

Sporty, enkelt snit

2-lags stof for ultimativ støtte, fit, shaping og support

78% Recycled PA (ECONYL®) / 22% Elastan

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30-40°

 

Når skrald forvandles til værdi og bliver til en badedragt, der er blevet til i samarbejde mellem Copenhagen Cartel x Mads Nørgaard

 

Der er nok ikke mange, der ikke kender de dejlige striber fra Mads Nørgaard. Copenhagen Cartel er måske ikke helt så kendte – de har heller ikke været på banen nær så længe som Mads Nørgaard, men efter de var med i Løvens Hule, er kendskabet blevet større. Og det handler alt sammen om badetøj og om at være med til at få et renere hav og en renere klode ved at genanvende noget af alt vores eget rod og affald, som der findes mere end tonsvis af. Hos Copenhagen Cartel er de med til at omdanne skrald til værdi og det er der bla kommet denne skønne badedragt ud af, som du kan vende alt efter lyst og humør.

 

Find mere badetøj i econyl her fra Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.