Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Maska Sirus – Bluse i hør & silke Mistyblue

840,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL

Den skønneste sommerbluse, der kæler for alle sanser i hør og silke fra Maska

 

Maska Sirus – Bluse i hør & silke Mistyblue. Hvis du kan lide at forelske dig i kvalitet og lide følelsen af udsøgte materialer mod din hud, så kan du altid trygt vælge Maska tøj. Både denne Sirus bluse i den lækreste blanding af hør og silke og al deres øvrige tøj, strik som kjoler og Maska bukser. Med Maska får du i øvrigt også altid naturlige kvalitetsmaterialer, en fair produktion og tøj, der er skabt for at skulle holde og vare på tværs af kollektioner og år efter år. Her altså silke og hør i smukkeste lyse, melerede blå og både blød, slidstærk og glansfuld. Foto af den brune er for at vise, hvor flot blusen også er med et opsmøg på ærmet.

 

Maska Sirus – Bluse i hør & silke Mistyblue:

 

Strikket bluse

Pasform: Løs og boxy

Farve: Misty Blue

Korte kimono-style ærmer

Kanter i rib

75% europæisk hør, 25% Tussah peace silke

Certifikat: EUROPEAN FLAX®

Designet i Sverige, fremstillet i Litauen

Garnet kommer fra Italien

Vask: Skal vaskes i hånden

 

Den skønneste sommerbluse, der kæler om huden på den skønneste måde, som er åndbar og behagelig ud over det sædvanlige. Blusen er strikket, men vejer næsten ingen ting i den fantastiske blanding af hør og Tussah peace silke. Begge luksuriøse tekstiler, der egentlig har samme kvaliteter, som blødhed, lethed, åndbarhed og en bestemt glans, der dog ikke er ens for de to materialer. Det giver Sirus blusen fra Maska sin kompleksitet og på en og samme tid matte og glansfulde overflade. En bluse, der er absolut perfekt til sommervejr og som er ekstra behagelig i sit løse fit. Ærmerne er også flotte med et opsmøg og blusen får et tjekket laid-back look, hvis den kommer ned i bukselinningen – eller noget af den gør.

 

Maska – hvis du kan lide udsøgte bløde og lækre naturmaterialer fremstillet ordentligt og fair

 

Endnu en forårs- og sommerbluse fra Maska i absolut højeste og mest luksuriøse feel og kvalitet. Men det er jo også det, Maska gerne vil. De går ikke på kompromis med lækre, naturlige kvaliteter og det mærker man straks, man får denne bluse på. Høren er certificeret europæisk og fri for unødig kemi og silken er peace silk, hvilket bla betyder, at larverne får lov til at leve og silken først bearbejdes efter, de har forladt kokonen. Hos Maska står etik og æstetik lige højt og du får tøj, du kan blive ved med at forelske dig i.

 

Se hele udvalget her af bluser, kjoler, bukser og STRIK fra Maska

Materialer: Hør, Peace silke

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Peace silke

Peace silke er silke hvor silkesommerfuglelarven har forladt sit hylster/kokonen før silkefibrene udvindes. Ved peace silke fortsætter det naturlige liv for sommerfuglelarven og kokonen brydes på naturlig vis og koges ikke. Bruddet gør fibrene lidt kortere end silkefibre fra den konventionelle silke, og silken blandes derfor ofte med bomuld. Produktionen af peace silke er meget tidskrævende, men kræver ud over tid kun vand. I silkeproduktionen bruges ingen kemikalier, hverken på morbærtræernes blade som laverne lever af, eller efterfølgende i blødgørelsen og rensningen af silken, og peace silken er derfor naturligt økologisk. Peace silke har samme egenskaber som almindelig silke. Den tørrer hurtigt, krøller mindre end bomuld og isolere godt, både mod kulde og varme. Pace silke har typisk en lidt mere grov og ujævn struktur end andet silke

Certifications: EUROPEAN FLAX®

EUROPEAN FLAX®

EUROPEAN FLAX® - Europæisk hør - betyder naturligvis, at høren er dyrket og fremstillet i EU og lever op til høje standarder og kvalitet. Det betyder også at hvert et skridt af processen fra dyrkning til færdigt produkt skal være sporbart og foregå i EU. Certificeringen garanterer lokal dyrkning, der naturligvis skal respektere miljøet. Producenterne af hør må ikke anvende kunstvanding, ej heller genmodificering (GMO) og der må ikke udledes affald. Fiberekstraktionen (scutching) foregår 100% mekanisk uden anvendelse af kemikalier i processen. Desuden skal alt arbejde og arbejdskraft udføres i overensstemmelse med Den Internationale Arbejdsorganisation ILO, som arbejder på social retfærdighed og internationalt anerkendte menneske- og arbejdsrettigheder

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.