Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Signe Anina Design Fyr bukser rødbrun

1.250,00kr.

by Signe Anina Design

Vælg størrelse: SML

Virkelig fine og super behagelige bukser i tencel fra Signe Anina Design

 

Signe Anina Design Fyr bukser rødbrun. Ja, det er ikke mange, der kan prale af at eje et par bukser, der er designet og syet i Danmark, men det kan du, hvis du investerer i Fyr bukserne fra Signe Anina Design. Det er et par bukser i et afslappet fit og en lækker vævet tencel i en smuk rødbrun farve. Måske mere brune i mine øjne end røde? Med elastik i taljen, der gør dem mere fleksible til forskellige kropstyper og bare behagelige at have på. Over elastikken afsluttes bukserne en lille fin flæsedetalje.

 

Signe Anina Design Fyr bukser rødbrun:

 

Pasform: Løs og afslappet pasform

Materiale: 100% Refibra tencel

Farve: Rødbrun

Løse ben

Høj talje med flæsekant

Stiklommer

Designet i Danmark, fremstillet i Danmark

Vask: 30º

 

Et par dansk designede bukser fremstillet i Danmark – hvor mange kan prale af det?

 

Signe Anina Design holder til på Frederiksberg, hvor hun både designer og syer. Det gør hun, fordi hun er en lille virksomhed og for at undgå spild ved at overproducere. Der findes kun få styk af hvert design og så bliver der syet flere, efterhånden som behovet opstår. Er der stof tilovers, bliver der syet hårelastikker og andre småting, så ikke noget bliver spildt.

 

Signe Anina går op i design, kvalitet og godt håndværk. Fyr bukserne kan bruges stort set året rundt og modellen går ikke af mode. Bukserne er syet i tencel – skulle du ikke kende det, er det et blødt og behageligt tekstil, der samtidig er meget åndbart og bakteriehæmmende. Bliver bla også brugt til træningstøj (dog nok snarere i jersey-kvaliteter end en vævet som bukserne).

 

Tencel fremstilles i et lukket system, hvor kemikalier og vand genanvendes i stedet for at ende som spildevand. Det fremstilles af FSC-certificeret tøj og betragtes som et bæredygtigt tekstil og et godt alternativ til viskose. Hos Langsamt er vi glade for Slow Fashion, der er ‘langsomt’ og ordentligt fremstillet og er langtidsholdbart og derfor har der ikke været nogen som helst tvivl om, at Signe Anina Design skulle hænge på vores bøjler.

 

Se flere skønne bæredygtige styles og økologisk tøj her fra danske Signe Anina Design

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.