Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Signe Anina Salvie kjole sort tencel

1.750,00kr.

by Signe Anina Design

Vælg størrelse: SML
Signe Anina Salvie kjole sort tencel

 

Signe Anina Salvie kjole sort tencel. Ja, så har vi fået endnu en slå-om kjole fra danske Signe Anina Design og denne gang i et ‘rigtigt’ slå-om snit, der skal bindes i venstre side. Kjolen er tilmed syet i Danmark på egen systue. En fin og feminin kjole uden ærmer, men heldigvis er den rigtig god at bruge med noget under. En dejlig uldbluse eller en skjorte. Kan også bare være en t-shirt, måske med lange ærmer, når vi nu går mod efterår og vinter. Og så kan du bruge den som den er om sommeren 🙂

 

Slå-om kjolen fra Signe Anina Design er fremstillet i sort, vævet tencel. En forholdsvis kraftig og dejlig kvalitet, der er blød mod huden. Slå-om snittet giver kjolen en V-udskæring og kjolen har et noget løsere peblum-skørt med en dejlig vidde, der er flot til en sving-om.

 

 

Signe Anina Salvie kjole sort tencel:

 

Pasform: Løst skørt og slå-om snit

Materiale: 100% tencel

Farve: Sort

Slå-om snit, bindes i venstre side

Ærmeløs

Peblum skørt

Designet i Danmark, fremstillet i Danmark

Vask: 30º

 

Har du lyst til at få noget dansk slow fashion i din garderobe, så er Signe Anina Design et af ikke særligt mange små danske mærker, der designer og fremstiller alt deres tøj i Danmark. Med fokus på enkelt design, kvalitets-materialer i økologiske eller bæredygtige metervarer og det gode håndværk.

 

Kjolen Salvie er fremstillet i tencel og skulle du ikke helt vide, hvad det er, så kan jeg fortælle, at det oprindeligt har været træ – FSC-certificeret, der er omdannet til tråd og stof. Selvfølgelig en længere process, der skal gennem kemikalier og vand, men det gode er, at de hos Lenzing i Østrig, hvor de laver tencel, gør det i et lukket system med genanvendelse af vand og kemikalier. Det betyder, at der ikke bliver ledt noget ud i naturen.

 

Find flere kjoler og andet dejligt slow fashion her fra danske Signe Anina Design

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.