Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Stella Jersey Dress Dark Moon Flowers – Henrik Vibskov

850,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Stella Jersey Dress i printet Dark Moon Flowers. Kjolen er en del af Henrik Vibskov kollektionen ‘Biblioteca of Micro Selves’. Kjolen er i blød tencel i løs pasform og bindebånd ved taljen.  Kjolen evt. vælges i mindre str. hvis man ønsker den mindre oversize.

PASFORM: Afslappet og løs pasform.

MATERIALE: 100% Tencel

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.