Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking mu Amapola – økologisk kjole navy

975,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Lækker økologisk bæk & bølge kjole til sol & sommer fra Thinking mu

 

Thinking mu Amapola – økologisk kjole navy. Den herligste sommerkjole i let og behagelig bæk & bølge. En dejlig slå-om kjole, med den fleksibilitet, det nu giver. Og godt nok er det en ensfarvet kjole (for kender du lidt til Thinking mu, ved du, at der oftest er knald på farver og mønstre), til gengæld er kjolen så i bæk og bølge, der giver en super flot tekstur til stoffet og samtidig alligevel giver den lidt tern og striber i strukturen. Bare så flot og så dejlig at have på i sommervarmen! Selvfølgelig en økologisk kjole, der er fremstillet fair og ordentligt.

 

Thinking mu Amapola – økologisk kjole navy:

 

Slå-om kjole med løst skørt

Midi-længde

Uden ærmer

Bindebånd i siderene

100% Gots-certificeret økologisk bomuld (bæk & bølge)

Designet i Barcelona, fremstillet i Indien

Vask: 30°

Fairtrade & Gots-certificeret

 

En let og lækker sommerkjole i slå-om snit. Kjolen har en dejlig midi-længde, der hverken bliver for tungt eller langt og der kommer masser af luft under skørtet, så du ikke får det for varmt. Kjolens materiale er super let i bæk & bølge, der giver den flotteste struktur i kjolen. Ærmeløs og med V-udskæring, som slå-om kjoler som oftest er, da det falder naturligt med slå-om snittet. Bindes i siderne – både indvendig i den ene side og udvendig i den anden, så du får en flot talje i kjolen og det løsere skørt derunder. Eneste forbedring, vi kunne ønske ved kjolen er, at Thinking mu giver den lommer næste sommer 🙂

 

Farver, solskin, en fair produktion, lækre ansvarlige og økologiske materialer giver lækkert Thinking mu tøj

 

Farver, sol og sommer er noget, mange forbinder med Thinking mu. For Thinking mu kommer fra Barcelona og har masser af sol og sommer. Måske er det det, der inspirerer dem til farverige og farvesprudlende kollektioner, der ofte har masser af print eller mønster. Måske præcis derfor er de også nødt til at have lidt ro på i kollektionerne og Amapola slå-om kjolen er ensfarvet i en smuk mørk blå.

Apropos farver, så kan man ellers godt kalde Thinking mu for et grønt tøjmærke. De er Gots-certificerede, fair trade og mere til. Går du op i en asnvarlig og fair fremstilling af tøj i gode materialer, kan du derfor sagtens og trygt købe Thinking mu tøj. De har både herre og dame kollektioner, men hos Langsamt har vi kun Thinking mu Dame.

 

Se hele vores udvalg her af skønne farver og fair, økologisk tøj fra Thinking mu

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.